Meteen naar de inhoud

BREATHLETES
1 OP 1.

ONTDEK JOUW WARE POTENTIEEL

Meer kracht in jouw lijf en meer mentale rust.

Breathwork

De sleutel tot dagelijkse rust en topprestaties. Leer jouw ademhaling in te zetten als de afstandsbediening van jouw lichaam. Reguleer jouw zenuwstelsel, verminder stress, verhoog jouw focus en maximaliseer jouw potentieel. 

Bodywork

Bestaat uit bewegingstherapie zoals stretching en kracht-en mobiliteitsoefeningen met als doel spanning en stress te verminderen in het lichaam zodat je minder kans maakt op blessures en optimaler kan ademen

ADEMHALING IS JOUW GROOTSTE KRACHT.

Zit je steeds in je gedachten? Train je super hard, maar wordt je niet beter? Heb je moeite met herstellen? Heb je succes, maar voel je nog steeds een leegte? Ben je klaar met een steeds een masker op te zetten? Of wil je simpelweg leren om jouw volledige potentieel open te breken. Jouw ademhaling heeft alle kracht in zich om jouw lichaam te laten doen wat JIJ wil en een sterke fundering te bouwen onder jezelf. 

PERFORMANCE BOOST.

Dit ga je verbeteren bij Breathletes

Uithoudingsmogen

Slaapkwaliteit

Mentale focus

Energielevel

Blessurepreventie

BREATHLETES 1 OP 1.

Dit kan je verwachten bij Breathletes

Bij Breathletes gaan we aan de gang met het maximaliseren van jouw prestatie en gezondheid middels functionele ademhalingstraining, mentale uitdagingen en bewegingstechnieken. 

Tijdens het 1 op 1 traject verbeter je de zuurstofopname in het lichaam, verminder je stress en verhoog je jouw focus. Jij ontwikkelt de kracht om jouw parasympatische (UIT-stand) en sympatische (AAN-stand) zenuwstelsel vrijwillig te reguleren naar de gewenste staat. Je ontwikkelt een veerkrachtig lichaam, mentale helderheid en een ijzersterke fundering waardoor jij regie neemt over jouw lichaam en zorgt dat het doet wat JIJ wil. 

Locatie: Green Valley Estate, Deurne (Omgeving Eindhoven) 

Investering: Maatwerk 

Buitenlocatie Breathletes

WIE IS JOUW COACH.

Guus van de Beek

Ik ben Guus (26) ex-topsporter, fysiotherapeut, ultra atleet, maar bovenal onderzoeker van dit menselijk lichaam. Mijn missie is om gedreven individuen die het maximale uit zichzelf willen halen te begeleiden en te coachen naar hun maximale potentieel. Een krachtig, weerbaar, flexibel en rustig lichaam. Het traject bij Breathletes is gericht op het verbeteren van individuele prestaties, focus, uithoudingsvermogen en nog veel meer.